Milí priatelia,

dovoľte nám, aby sme touto cestou poďakovali všetkým Vám, ktorí ste sa zúčastnili Motovýjazdu (02.10.2016) ako aj Vám, ktorí ste nás podporili na súťaži Najlepší Kysucký guľáš (01.10.2016). Vďaka Vám sa podarilo cez víkend vyzbierať 675,- EUR, ktoré sme spoločne odovzdali deťom z detského domova sv. Jozefa v Turzovke.

Naše ďakujem patrí aj mjr. Mgr. Michalovi Mikovi, Bc. Rudolfovi Cyprichovi (KR PZ, Krajský dopravný inšpektorát Žilina), Ing Polkorábovej (Okresný úrad cestnej dopravy Žilina), pánom Vladimírovi Vlčekovi a Danielovi Kužmovi (policajný sprievod počas celej našej jazdy), obvodnému oddeleniu PZ v Kysuckom Novom Meste za spoluprácu počas celej akcie, pani Gabike Dižovej z reštaurácie u Melocíka, Tiborovi Jancovi a Miroslavovi Halamovi za skvelý guľáš na súťaži, chalanom Norbertovi Bombovi, Martinovi Harantovi, Michalovi Lorekovi (chalani z výťažku zo svojho súťažného guľáša venovali všetky financie detskému domovu sv. Jozefa).

Vďaka patrí aj Vám, ktorí ste nám prispeli, hoci ste sa z akýchkoľvek dôvodov nemohli dostaviť osobne na motovýjazde. (Paľko Vavrík, Erika a Aďo Polliakovci a pod.)

ĎAKUJEME nášmu Miňovi za celú organizáciu úspešného podujatia!

Najväčšie ďakujem patrí deťom (a samozrejme ich vychovávateľkám a pani riaditeľke Vahanačíkovej), že nám opäť ukázali, čo v živote by sme si mali vážiť najviac zo všetkého. 

 

03.10.2016

MOTOKOMPLEX