V priebehu februára sme vás už informovali o rozšírení rodiny značiek Motokomplex. Už v apríli sa preto spolu môžeme tešiť na nový prírastok, a to talianske Ducati. Motokomplex sa totiž stal jeho oficiálnym autorizovaným predajným a servisným miestom. Týmto však novinky v Motokomplex ani zďaleka nekončia.

Sťahujeme sa!

Rok 2019 bude pre celý Motokomplex zlomový, pretože nás čaká mnoho zmien. Jednou z tých očakávanejších je sťahovanie sa do nových, väčších a krajších priestorov. Podnetom pre túto zmenu bola najmä snaha o neustále zlepšovanie poskytovaných služieb našim zákazníkom. Keďže sa náš tím ale aj portfólio značiek a poskytovaných služieb neustále rozrastajú, boli sme nútení hľadať priestory, ktoré budú priestrannejšie, krajšie a prístupnejšie, čo sa nám nakoniec aj podarilo.

Naša nová a niekoľkonásobne väčšia prevádzka bude na Kragujevskej ulici v Žiline, v smere z D1 na centrum.

V súčasnosti intenzívne pracujeme na jej rekonštrukcii a doladení posledných detailov pre váš čo najlepší moto zážitok. Odhadovaný termín ukončenia prác a slávnostného otvorenia novej prevádzky je naplánovaný na začiatok mesiaca apríl.

O bližších informáciách vás budeme včas informovať.

Neváhajte a príďte nás navštíviť!