8. 6. – 9. 6. 2019, Velké Karlovice, Razula

Vydajte sa za ďalší horizont! Otestujte novú YAMAHA Ténéré 700!

Ako druhá krajina na svete spolu s CZ máme tú česť otestovať novú Ténéré 700 na vlastnej koži. Celý víkend jazdenia, hodinové testovacie sloty po vybraných trasách malebných Beskýd a Valachov, predstavenie Ténéré Raid Academy – enduroškoly určenej iba Vám, majiteľom nových aj starších motocyklov Yamaha Ténéré či Super Ténéré. Víkend 8. a 9. júna je tak poďakovaním pre všetkých z Vás, ktorý na Ténéré 700 tak dlho a verne čakali. Teraz ju máme tu, tak si ju príďte vyskúšať!

Objavte novú dimenziu dobrodružstva a zaregistrujte si testovaciu jazdu!

Po kliknutí budete presmerovaní na stránku 
rezervačného formulára.

PRAVIDLÁ REZERVÁCIE:

  • Rezervujte si prosím termín v online kalendári. Po odoslaní Vašich  údajov vyčkajte na potvrdenie rezervácie. V prípade, že Vám bude rezervácia potvrdená, dostavte sa v deň rezervácie minimálne 45 minút pred začiatkom Vášho rezervovaného času.
  • Pre rezerváciu potrebujeme Vaše meno, e-mail, telefón. Odoslaním rezervácie súhlasíte s poskytnutím týchto osobných údajov – viac viď GDPR.
  • Ak zistíte, že sa testovacie jazdy z akéhokoľvek dôvodu nemôžete zúčastniť, obratom prosím stornujte Vašu rezerváciu!
  • Po prihlásení do online rezervačného kalendára pod údajmi, ktoré ste zadávali pri rezervácii, zvoľte možnosť Stornovať rezerváciu, prípadne nás kontaktujte na e-mail: martin.tomanek@yamaha-motor.media
  • Na jedného jazdca je možné rezervovať len jeden slot. Nie je možné rezervovať ani dva po sebe idúce sloty, ani dva rôzne časy. Jeden slot trvá 60 minút a zahŕňa Párminútové predstavenie motocykla Ténéré 700 a potom cca 50 minútovú testovaciu jazdu.

V prípade otázok či nejasností nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
Tešíme sa na vás 8. a 9. júna vo Veľkých Karloviciach