Víkend od 7-9. júna patril všetkým nám, ktorí sme netrpezlivo čakali na predstavenie dlho očakávanej Ténéré 700. Všetci sme o nej doteraz iba počuli, no teraz sme mali možnosť ju konečne vidieť a najmä otestovať naživo. A zážitkov veru nebolo málo!

 

Koľko Ténéré sme vyskúšali?

Slovensko a Česko boli v poradí druhou zastávkou slávnej a toľko očakávanej Ténére TOUR 2019. Dokopy sme mali možnosť otestovať 13 motocyklov Ténéré 700. Štandardných typov bolo 11 a dva boli upravené (jeden znížený a jeden zvýšený), aby sme dokázali vyhovieť každému jazdcovi.

 

Víkend plný testovania

Spolu sme testovali 13 motocyklov, na ktoré si v piatok posvietilo aj niekoľko novinárov zo slovenských a českých novín a magazínov, ale aj díleri z oboch krajín. Zážitky sme vám prezentovali už v predstihu na našich stránkach ešte pred očakávaným testovaním.

Motocykle si dohromady otestovalo cca 240 zaregistrovaných jazdcov. Spálili sme približne 380 litrov benzínu, najazdili na trase spoločne 11 000 kilometrov. Vypili sme litre kávy a zjedli vyše 1000 úžasných valašských frgálov.

 

Uchovajte si spomienky s nami!

Našťastie, nikomu sa nič nestalo a všetci odchádzali z testovania nadšení a spokojní so svojím vytúženým modelom. Nás všetkých si nový model Ténéré získal hneď na prvý pohľad! A čo naň poviete vy? My pripájame aj pár momentiek od nášho Michala, ku ktorým by ste mohli pridať aj vaše fotky z akcie. A to, priamo do komentu. Veľmi nás tým potešíte!

 

Tešíme sa na vás u nás na predajni!

 

Váš tím Motokomplex