nova suzuki hayabusaPrepínač režimu výkonu

Vyberte si z troch rôznych režimov výkonu motora, ktoré riadia prísun výkonu tak, aby zodpovedal stavu vozovky a jazdným podmienkam. Režim 1 poskytuje najcitlivejšiu odozvu na plyn a maximálny výkon. Je to jasná voľba skúseného jazdca počas športovej jazdy. Režim 2 poskytuje jemnejšiu odozvu na plyn a lineárnejší prísun výkonu. Vďaka tomu je to praktický režim pre každodenné jazdenie. Režim 3 poskytuje najjemnejšiu odozvu na plyn a ponúka miernu krivku výkonu so zníženým maximálnym výkonom. Je vhodný na jazdu na mokrej alebo klzkej vozovke alebo vtedy, keď si ešte len zvykáte na potenciál absolútne športového motocykla.

Nova suuzuki hayabusa 2021Kontrolný systém zabráňujúci zdvihnutiu

Spoločnosť Suzuki úspešne vyvinula pokročilý systém, ktorý maximalizuje akceleračný výkon a zároveň zabraňuje zdvihnutiu predného kolesa. Keď je aktivovaný, ponúka možnosť výberu z 10 nastavení režimu. Režim 1 poskytuje minimálnu kontrolu a režim 10 prakticky neumožňuje zdvihnutie predného kolesa, a to ani pri úplnom otvorení škrtiacej klapky so spolujazdcom vzadu.

Nova suuzuki hayabusa 2021Systém kontroly trakcie Motion Track

Tento systém posúva kontrolu trakcie na novú úroveň využitím údajov z IMU, prostredníctvom ktorých sa nepretržite kontroluje uhol naklonenia a efektívne sa obmedzuje šmyk v zákrutách aj na rovných cestách. Poskytuje väčšiu stabilitu za každých okolností, umožňuje sebavedomé riadenie v rôznych jazdných podmienkach a súčasne znižuje stres a únavu. Systém poskytuje možnosť výberu z 10 nastavení režimu a v prípade potreby ho možno vypnúť. Čím má režim vyššie číslo, tým rýchlejšie sa kontrola trakcie aktivuje a tým proaktívnejšie systém obmedzuje pretáčanie kolies.

 

…A množstvo ďalších noviniek nájdete na oficialnej stránke dílera SUZUKI

 

Fotogaléria:

Nova suzuki hayabusa 2021Nova suzuki hayabusa 2021Nova suzuki hayabusa 2021Nova suzuki hayabusa 2021Nova suzuki hayabusa 2021Nova suzuki hayabusa 2021