Jesenný výpredaj SUZUKI

5 modelov, 5 skvelých cien

Toto určite oceníte. Máme pre vás špeciálnu zvýhodnenú ponuku na vybrané modely motocyklov Suzuki. Sme presvedčení, že sa vám bude páčiť rovnako ako naše stroje.

SUZUKI GSX-R 125 ABS

Suzuki GSX-R obohacuje triedu športových motoriek po dobu dlhšiu ako 30 rokov s celosvetovým predajom viac ako jeden milión kusov. Suzuki berie rodokmeň modelu GSX-R vážne a k vývoju každého člena sa stavia mimoriadne zodpovedne: Každá GSX-R musí byť veľmi ľahká a skvele fungujúca motorka vo svojej triede. Zoznámte sa s novou Suzuki GSX-R125. Ponúka najlepšiu akceleráciu a pomer výkonu a váhy v triede do 125cm3. Ako každá GSX-R ponúka skvelú ovládateľnosť a navyše veľmi nízku spotrebu paliva.

3 790 €

SUZUKI GSX 250R ABS

Elegantné línie GSX250R vyzývajú k nasadnutiu a jazde po preplnených mestských uliciach. Športový dizajn zostáva verný dedičstvu Suzuki GSX-R a prináša do tejto triedy skutočné vzrušenie. Cítiť a vyzerať lepšie sa budete môcť nech vyrazíte na cestách kamkoľvek. Nová GSX250R je pripravená rozprestrieť krídla.

4 490 €

SUZUKI V-Strom 250 ABS

Nový V-Strom 250 ABS je rovnako doma v mestskej premávke, ako aj na otvorenej nespevnenej ceste. V-Strom 250 ABS poskytuje komfortný posed a umožňuje ľahko dosiahnuť nohami na zem všetkým typom jazdcov. Nový motor zabezpečuje dostatok sily a krútiaceho momentu, ktorý sa ľahko kontroluje aj v nízkom a strednom pásme otáčok.

4 890 €

SUZUKI GSX-S1000 ABS

Z DNA super športovej legendy prichádza čistokrvný naháč – GSX-S1000.
Motocykel vyrobený pre skutočné vzrušenie z jazdy- Prebraním motora a hlavných komponentov z GSX-R1000 vám tento vzrušujúci naháč poskytuje možnosť precítiť výkon vo vašich rukách.

9 990 €

SUZUKI GSX-S1000F ABS

Z DNA super športovej legendy prichádza ďalšia varianta čistokrvného naháča. Pod štíhlou kapotou sa skrýva motor a hlavné komponenty svetovej špičky GSX-R1000. Toto všetko je vyrobené pre radosť z jazdy. Vydajte sa na cestu s legendárnym výkonom. Užite si maximálnu zábavu pri športovej jazde v bežnej premávke.

10 590 €

Očaril vás niektorý z našich akciových modelov? Neváhajte nás kontaktovať čo najskôr. Akcia platí len do vypredania skladových zásob.

Vaše meno *

Váš email *

Váš telefón

Vaša správa


*Odoslaním formulára beriem na vedomie, že moje osobné údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia mojej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému našej spoločnosti.